10 Şubat 2015 Salı

İtalyan Salata



Malzemeler

* 3 adet havuç

* 3 adet patates

* 250 gr. iç bezelye

* 8-10 dilim jambon

* 50 gr. füme dil

* 8-10 adet kornişon turşu

* Yarım su bardağı mayonez

* Tuz

Tarif

* Havuçların üzerini bir bıçak yardımıyla kazıyın

* Bezelye iriliğinde doğrayın

* Pateteslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın

* Sıcak suda bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın

* Suyunu süzerek başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin

* Jambon ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın

* Sebzelerin üzerine ekleyin

* Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapın

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder