Malzemeler
* 3 adet havuç
* 3 adet patates
* 250 gr. iç
bezelye
* 8-10 dilim
jambon
* 50 gr. füme dil
* 8-10 adet
kornişon turşu
* Yarım su
bardağı mayonez
* Tuz
Tarif
* Havuçların
üzerini bir bıçak yardımıyla kazıyın
* Bezelye
iriliğinde doğrayın
* Pateteslerin
kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın
* Sıcak suda
bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın
* Suyunu süzerek
başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin
* Jambon ve füme
dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın
* Sebzelerin
üzerine ekleyin
* Küçük doğranmış
kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder