1 kalkan
3 çorba
kaşığı zeytinyağı
2 diş ince
ezilmiş sarımsak
6
adet mantar
5 adet tane
karabiber
2 tatlı kaşığı
krema
1 kahve fincanı
su, tuz
Üzerine:
1 çay bardağı
rendelenmiş permesan
Zeytinyağında
sarımsağı 3-4 dakika soteleyin. Mantar ve tane karabiberi
ekleyip mantar ölene kadar sotelemeye devam edin. Krema, su ve tuzu
ilave edip kaynatın. Temizlenmiş ve dilimlenmiş balığı güvecin içine dizin.
Üzerine mantarlı harcı dökün. Rendelenmiş permesan peynirini serpin ve
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin.üzerine dereotu ve
kırmızı biber dilimleri yerleştirin servise hazır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder